Beveiliging
Gezondheidzorg
Overheden
Openbaarvervoer
Particulieren
Overige
Beveiliging
BEVEILIGINGS BEDRIJVEN
Openbaarordehandhavers maken deel uit van een sector die zicht al langer tijd bewust is van het feit dat zijn medewerkers een verhoogd risico lopen op agressie en geweld op de werkplek en calamiteiten in den brede zin van het woord. Omgaan met agressie is in veel dienstverlenende bedrijven aan de orde van de dag.
Omgaan met de agressie van burgers, maar ook met de eigen agressie en evenals die van collega’s. Kortom een klant vriendelijke, non-agressieve basishouding is gewenst.
Steeds vaker hebben werknemers te maken met agressie en geweld.
Op dit moment is het echter duidelijk dat agressie en geweld van publiek ook tegen werknemers in andere sectoren voorkomt. In feite komt agressie en geweld in alle bedrijven en instellingen voor waar werknemers contact met publiek hebben.
Speciaal voor Openbaarordehandhavers en Beveiligingsbedrijven die het probleem van agressie op het werk onderkennen hebben we een bedrijfstraining op maat ontwikkeld, zodat werknemers beter voorbereid zijn op bedreigende situatie. Ki-Do zelfweerbaarheid kan u hierbij helpen!

Onze Ki-Do zelfweerbaarheid bedrijfstrainingen zijn gericht op het voorkomen en oplossen van agressie en geweld door publiek en klanten of cliënten.
De deelnemers leren doeltreffend op ongewenst gedrag te reageren en om te gaan met gevoelens van onmacht. Ki-Do trainingen heeft ervaring opgebouwd met trainingen voor particulieren, maatschappelijke dienstverlening.
 
Door opleiding en training kunnen werknemers hun weerbaarheid vergroten.
U kunt hierbij denken aan een cursus "omgaan met lastige klanten", tot aan trainingen van
 
Er wordt gewerkt met rijks erkende professionele trainers met ruime ervaring.
De kosten voor de training is afhankelijk van meerdere factoren zoals uw specifieke wensen, de omvang en het onderwerp van de training, de mate van voorbereiding, in eigenhuis of op een externe locatie.
HomeProductenTrainingenWorkshopsWie zijn wij